Een duo rolgordijn op maat bestellen via internet. We gingen op zoek naar de beste webwinkel

Je keuze is gevallen op een duo rolgordijn.  Je wilt dit op maat laten maken en natuurlijk niet te veel kwijt zijn.

Met duo rolgordijnen kun je op een eenvoudige en praktische wijze de zon buiten houden en je privacy regelen.  Dat komt omdat het duo gordijn uit twee lagen stof bestaat die voorzien zijn van doorzichtige en gesloten stroken. Door de stroken voor elkaar te schuiven maak je het raam doorzichtig tot ondoorzichtig en dat op elke gewenste hoogte. Je kunt een duorolgordijn kant en klaar bij de bouwmarkt kopen maar daar kleven toch wel nadelen aan. Het is vaak een uitgekleed product uit het verre oosten dat enkel voor de lage prijs gemaakt wordt. Wij gingen op zoek of het in Nederland ook mogelijk is om voordelig een duo rolgordijn op maat te laten maken met alle toeters en bellen er op voor een lage prijs.

Duo rolgordijn prijzen

Hierboven zie je ons keuken raam. Dit heeft een breedte van iets meer dan 250 cm. Daar is niet gemakkelijk aan te komen. We zijn naast de prijzen voor duo rolgordijnen gaan kijken naar de volgende pluspunten en hebben daar een website op geselecteerd

  • Groot assortiment
  • Tot 280 cm breed
  • Veel mogelijkheden
  • Nederlands product
  • Goedkoop
  • elektrisch mogelijk
  • meet garantie

Als je al deze pluspunten zoekt, dan kom je voor een duo rolgordijn op maat vanzelf terecht bij Duorolgordijn.eu. Dit is een gespecialiseerde website met alleen deze raamdecoratie.

Elektrisch

Je kunt hier ook kiezen voor elektrische bediening. Je bedient het rolgordijn dan met een afstandsbediening of zelfs met je smartphone wat natuurlijk erg gemakkelijk is. Het is dan zelfs mogelijk om het openen en sluiten te timen en overal ter wereld het rolgordijn te bedienen.