Paneelgordijnen! Waar vindt je ze tegenwoordig nog op maat gemaakt.

Paneelgordijnen moeten mooi en strak hangen

Het is alweer een kleine 20 jaar geleden dat het paneelgordijn werd geïntroduceerd. Wat is er na al die tijd aan het paneelgordijn veranderd?

Tijdens het einde van de vorige eeuw werden de panelen vooral gemaakt van vitrage, een dunne transparante stof. Ze waren bedoeld als moderne vervanger van het glasgordijn dat inmiddels zijn langste tijd had gehad. Gaandeweg werden ook gestijfde stoffen gebruikt.  Het voordeel hiervan is dat de panelen veel strakker hangen. Het was op dat moment dat ook de bouwmarkten massaal inzetten op panelen. Vaak gebeurde dit met goedkope stoffen die snel hun strakke uiterlijk verliezen. je ziet dan ook dat de panelen er niet duur zijn. Ze gaan meestal ook niet lang mee omdat de doeken niet stabiel zijn.

Online aanbieders van paneel gordijnen

Als je online op zoek gaat naar paneelgordijnen kom je niet veel leveranciers tegen waar je deze zoals bij de woninginrichter op maat kunt bestellen. Je komt dan al snel uit bij de paneelgordijnen van raamdecoratieshop.nl . Daar kun je ze op maat laten maken zodat ze goed voor je raam passen. Bovendien levert een paneelgordijn ook nog eens een energie besparing op.

Er is een grote keuze aan stoffen van transparant tot gesloten.  Ik stel voor dat je eens een kijkje neemt. In no time heb je een prijs voor je raam berekend.