Decoratiez http://decoratiez.blogs.hewo.be Blog over wonen, decoratie en raamdecoratie Fri, 29 Dec 2017 11:30:37 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.4 Paneelgordijnen! Waar vindt je ze tegenwoordig nog op maat gemaakt. http://decoratiez.blogs.hewo.be/2017/12/29/paneelgordijnen-vindt-tegenwoordig-nog-op-maat-gemaakt/ Fri, 29 Dec 2017 11:30:37 +0000 http://decoratiez.blogs.hewo.be/?p=17 Paneelgordijnen moeten mooi en strak hangen Het is alweer een kleine 20 jaar geleden dat het paneelgordijn werd geïntroduceerd. Wat is er na al die tijd aan het paneelgordijn veranderd? Tijdens het einde van de vorige eeuw werden de panelen … Lees verder

Het bericht Paneelgordijnen! Waar vindt je ze tegenwoordig nog op maat gemaakt. verscheen eerst op Decoratiez.

]]>
Paneelgordijnen moeten mooi en strak hangen

Het is alweer een kleine 20 jaar geleden dat het paneelgordijn werd geïntroduceerd. Wat is er na al die tijd aan het paneelgordijn veranderd?

Tijdens het einde van de vorige eeuw werden de panelen vooral gemaakt van vitrage, een dunne transparante stof. Ze waren bedoeld als moderne vervanger van het glasgordijn dat inmiddels zijn langste tijd had gehad. Gaandeweg werden ook gestijfde stoffen gebruikt.  Het voordeel hiervan is dat de panelen veel strakker hangen. Het was op dat moment dat ook de bouwmarkten massaal inzetten op panelen. Vaak gebeurde dit met goedkope stoffen die snel hun strakke uiterlijk verliezen. je ziet dan ook dat de panelen er niet duur zijn. Ze gaan meestal ook niet lang mee omdat de doeken niet stabiel zijn.

Online aanbieders van paneel gordijnen

Als je online op zoek gaat naar paneelgordijnen kom je niet veel leveranciers tegen waar je deze zoals bij de woninginrichter op maat kunt bestellen. Je komt dan al snel uit bij de paneelgordijnen van raamdecoratieshop.nl . Daar kun je ze op maat laten maken zodat ze goed voor je raam passen. Bovendien levert een paneelgordijn ook nog eens een energie besparing op.

Er is een grote keuze aan stoffen van transparant tot gesloten.  Ik stel voor dat je eens een kijkje neemt. In no time heb je een prijs voor je raam berekend.

Het bericht Paneelgordijnen! Waar vindt je ze tegenwoordig nog op maat gemaakt. verscheen eerst op Decoratiez.

]]>
Een duo rolgordijn op maat bestellen via internet. We gingen op zoek naar de beste webwinkel http://decoratiez.blogs.hewo.be/2017/12/29/duo-rolgordijn-op-maat-bestellen-internet-we-gingen-op-zoek-naar-beste-web/ Fri, 29 Dec 2017 11:02:11 +0000 http://decoratiez.blogs.hewo.be/?p=13 Je keuze is gevallen op een duo rolgordijn.  Je wilt dit op maat laten maken en natuurlijk niet te veel kwijt zijn. Met duo rolgordijnen kun je op een eenvoudige en praktische wijze de zon buiten houden en je privacy … Lees verder

Het bericht Een duo rolgordijn op maat bestellen via internet. We gingen op zoek naar de beste webwinkel verscheen eerst op Decoratiez.

]]>
Je keuze is gevallen op een duo rolgordijn.  Je wilt dit op maat laten maken en natuurlijk niet te veel kwijt zijn.

Met duo rolgordijnen kun je op een eenvoudige en praktische wijze de zon buiten houden en je privacy regelen.  Dat komt omdat het duo gordijn uit twee lagen stof bestaat die voorzien zijn van doorzichtige en gesloten stroken. Door de stroken voor elkaar te schuiven maak je het raam doorzichtig tot ondoorzichtig en dat op elke gewenste hoogte. Je kunt een duorolgordijn kant en klaar bij de bouwmarkt kopen maar daar kleven toch wel nadelen aan. Het is vaak een uitgekleed product uit het verre oosten dat enkel voor de lage prijs gemaakt wordt. Wij gingen op zoek of het in Nederland ook mogelijk is om voordelig een duo rolgordijn op maat te laten maken met alle toeters en bellen er op voor een lage prijs.

Duo rolgordijn prijzen

Hierboven zie je ons keuken raam. Dit heeft een breedte van iets meer dan 250 cm. Daar is niet gemakkelijk aan te komen. We zijn naast de prijzen voor duo rolgordijnen gaan kijken naar de volgende pluspunten en hebben daar een website op geselecteerd

  • Groot assortiment
  • Tot 280 cm breed
  • Veel mogelijkheden
  • Nederlands product
  • Goedkoop
  • elektrisch mogelijk
  • meet garantie

Als je al deze pluspunten zoekt, dan kom je voor een duo rolgordijn op maat vanzelf terecht bij Duorolgordijn.eu. Dit is een gespecialiseerde website met alleen deze raamdecoratie.

Elektrisch

Je kunt hier ook kiezen voor elektrische bediening. Je bedient het rolgordijn dan met een afstandsbediening of zelfs met je smartphone wat natuurlijk erg gemakkelijk is. Het is dan zelfs mogelijk om het openen en sluiten te timen en overal ter wereld het rolgordijn te bedienen.

 

Het bericht Een duo rolgordijn op maat bestellen via internet. We gingen op zoek naar de beste webwinkel verscheen eerst op Decoratiez.

]]>
Hallo wereld. http://decoratiez.blogs.hewo.be/2017/12/13/hallo-wereld/ http://decoratiez.blogs.hewo.be/2017/12/13/hallo-wereld/#respond Wed, 13 Dec 2017 13:35:55 +0000 http://decoratiez.blogs.hewo.be/?p=1 Welkom bij woonblog Decoratiez.nl . Hier schrijven we leuke artikelen over wonen, decoratie en raamdecoratie waar jij je inspiratie uit kunt halen. Of het nu gaat om een nieuwbouw huis, bestaand of een oude opknapper.  We inspireren je graag.  Veel … Lees verder

Het bericht Hallo wereld. verscheen eerst op Decoratiez.

]]>
Welkom bij woonblog Decoratiez.nl . Hier schrijven we leuke artikelen over wonen, decoratie en raamdecoratie waar jij je inspiratie uit kunt halen. Of het nu gaat om een nieuwbouw huis, bestaand of een oude opknapper.  We inspireren je graag.  Veel leesplezier.

Het bericht Hallo wereld. verscheen eerst op Decoratiez.

]]>
http://decoratiez.blogs.hewo.be/2017/12/13/hallo-wereld/feed/ 0